Velkommen til Kræsjkurs 22. august

Kræsjkurs for ferske scenekunstnere er et bransjetreff for scenekunstnere i etableringsfasen. Det er et begrenset antall deltagerplasser, så meld deg på tidlig!

Som nyutdannet eller selvlært kan du mye om det å stå på scenen… meeeen kanskje litt mindre om hvordan navigere i arbeidslivet?

Hvis det er tilfellet, da skal du definitivt bli med på kurs! Da får du mer innsikt om overgangen til det profesjonelle livet: hvordan organisere hverdagen, bygge nettverk, forstå det politiske landskapet, kjenne dine rettigheter og velge riktig organisasjonsform. Og ikke minst, hvordan få jobb!

Alt dette er samlet i én fagdag – med masse fine folk som vil dele sine erfaringer med deg. I tillegg til foredrag og samtaler med organisasjoner, utøvere og mulige arbeidsgivere, blir det stands med mange ulike tilskuddsordninger og bransjeaktører du kan bli kjent med.

Vi følger suksessen fra i fjor, med nye aktuelle foredrag, paneldeltakere, utøvere og arbeidsgivere.

Sted: Vega Scene

Dato: 22. august

Tidspunkt: 9.30-

 

SE PROGRAM OG MELD DEG PÅ HER!

 

NB! Det vil være mulig å følge hele programmet digitalt.

 

Publisert: 13.08.2024
Tekst: Jannicke Remsøy
Sist oppdatert: 23.08.2024
Foto:

Andre saker

Statens kunstnerstipend

Den 15. oktober er det igjen søknadsfrist for Statens kunstnerstipend. Før du søker kan du bli med på både informasjonsmøte og Skriveuka med kurs, veiledning og skrivestue.